2020 Rollator kent een uitgebreide selectie aan betaalmethoden. U kunt bij ons middels één van de velle onderstaande manieren betalen. Wij willen delen in de kosten en vragen bij sommige betaalopties een bijdrage. Deze is zichtbaar tijdens het maken van Uw keuze. Na het afronden van Uw aankopen ontvangt U een orderbevestiginig in Uw email.
 

iDEAL (gratis)
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling veilig en gratis afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Wanneer u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
 

Sofort (gratis)
Veel gebruikte online betaalwijze in het buitenland en TÜV goedgekeurd. Sofort Banking is vergelijkbaar met een online overboeking, na goedkeuring van Uw eigen Pin- of Tancode. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt automatisch verbinding tot stand gebracht met uw online bank, waardoor er direct betaald kan worden. De betaling is dan direct geregeld. Op deze manier wordt online shoppen snel en veilig.

Vooraf Overmaken (gratis thuis (internet)bankieren)
Onze klanten die liever gebruik maken van internetbankieren kunnen ook rustig tevoren via een bankoverboeking betalen. Wij bewaren uw bestelde artikelen gedurende een periode van 8 dagen. Zodra uw betaling is ontvangen wordt uw bestelling in behandeling genomen. Let wel; ook middels deze betaalmethode gaat u een overeenkomst met ons aan. Ons bankrekeningnummer is: NL18INGB0006220694. Nederlands recht is van toepassing!

Betaling achteraf + € 1,00
Betalen op krediet. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. MijnComfortWinkel draagt de vordering over aan ‘Billink B.V.’ U ontvangt na levering een factuur via e-mail van ‘Billink’. Betalingen dienen binnen een termijn van 14 dagen gedaan te worden aan Billink B.V. Voor deze betalingsmogelijkheid wordt € 1,00 aan extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten kunnen niet gecrediteerd worden. Voor meer informatie zie: https://www.billink.nl/voorwaarden/gebruikersvoorwaarden.pdf

Factuur per levering (gratis)
Deze betaalmethode is uitsluitend mogelijk voor onze vaste zakelijke klanten. Met deze betaalmethode ontvangt u na ontvangst van uw bestelling de factuur op het door u opgegeven e-mail-factuuradres. Deze kredietfaciliteit zal worden uitbesteed aan Billink die de vordering op zich zal nemen.